Kako naj vem, da mi boste res našli najugodnejšo letalsko karto?

V naše znanje in storitev smo tako prepričani, da vam na letalske karte nudimo 24-urno garancijo. Če najdete cenejšo opcijo (enako ali bližje letališče), ne plačate provizije, že plačano akontacijo pa vam vrnemo na vaš račun.

Koliko časa po oddaji povpraševanja lahko pričakujem vaš odgovor?

Vedno se potrudimo, da v najkrajšem možnem času pošljemo rezultate našega iskanja na spletu, najkasneje pa v nekaj dneh. Včasih potrebujemo še kakšno informacijo in vas pokličemo ali se z vami pogovorimo npr. o destinacijah, odhodnih letališčih ipd.

Moje potovanje je časovno še precej oddaljeno, ali se mi splača čakati na ugodno letalsko karto? Kaj naredim v tem primeru?

Pošljete nam povpraševanje, mi pa preverimo trenutne cene letalskih kart na spletu. Glede na čas, ki ga še imate na voljo, in na podlagi preteklih izkušenj,  vam bomo morda predlagali, da počakate na morebitno akcijo. Če se odločite za to možnost, dnevno pregledujemo akcije letalskih kart posebej za vas. Ko odkrijemo kaj zanimivega, vas takoj obvestimo.

Kako lahko najdete tako ugodne letalske karte in namestitve?

Letalske karte in namestitve iščemo na več kot 30-ih brskalnikih, platformah in forumih ter med seboj primerjamo cene. Vsakemu iskanju se individualno posvetimo in za stranko v povprečju namenimo med tri in deset ur iskanja, lahko pa tudi veliko več.

NovicePrijava na novice o potovanjih