KAKO DELUJEMO?

1. Oddate povpraševanje preko spletnega obrazca

S tem pridobimo informacije, ki jih potrebujemo, da se individualno posvetimo vašim željam. Če ste že sami našli letalske karte, pa bi radi le preverili ali obstajajo ugodnejše opcije, nam to obvezno napišite.
Ob oddaji povpraševanja plačate akontacijo v višini 20€.

2. Prejmete rezultate našega iskanja

V čim krajšem času, najkasneje pa v nekaj dneh, na svoj elektronski naslov prejmete rezultate našega iskanja. Če je potrebno,vas med iskanjem pokličemo za kakšno dodatno informacijo.

3. Izberete in potrdite želeno letalsko karto, namestitev,…

Ker se cene letalskih kart včasih spreminjajo iz ure v uro, vam priporočamo, da pregledate opcije, ki vam jih pošljemo in se hitro odločite ter nas obvestite o vaši izbiri. Če vam nobena ne odgovarja, lahko iščemo dalje, seveda po bolj podrobnem pogovoru kaj bi vam bolj ustrezalo.

4. Vodimo vas skozi celoten postopek do uspešnega nakupa

Ko nas obvestite o vaši izbiri, vam pošljemo vse podrobnosti, ki jih potrebujete za uspešen nakup ali rezervacijo. Če se sami znajdete z nakupi preko spleta, lahko vse opravite sami. Če pa želite, smo ves potek rezervacije z vami preko telefona. Naš skupen cilj je potrditev o uspešnem nakupu oz. rezervaciji na vašem elektronskem naslovu.

4. Plačilo provizije za opravljeno storitev

Po opravljenem postopku z naše strani prejmete račun za opravljeno storitev (po ceniku). Od končne cene se odšteje že plačana akontacija, ki ste jo poravnali ob poslanem povpraševanju.

5. Če se glede potovanja premislite

Že plačano akontacijo pri oddaji povpraševanja ne vračamo razen v primeru, ko ste že sami našli letalsko karto in ceno le te napisali že v povpraševanju, mi pa vam nismo uspeli poiskati ugodnejše. Prav tako akontacijo vrnemo ob uveljavljanju 24-urne garancije.

6. Garancija najnižje cene

Na letalske karte nudimo 24-urno garancijo. Če najdete cenejšo opcijo (enako ali bližje letališče), ne plačate provizije, že plačano akontacijo pa vam vrnemo na vaš račun. Informacijo o ceni in odhodnem letališču nam zapišite že pri oddaji povpraševanja.

NovicePrijava na novice o potovanjih