Z letalom na poti deluje izključno kot pomoč pri potovanju v lastni režiji. To pomeni, da pri nas ne kupite letalske karte, namestitve ipd., temveč opravljamo storitev iskanja in informiranja o cenah letalskih kart, namestitev ipd., ki so dostopne na spletu. Skozi celotni postopek vas vodimo do uspešnega nakupa oz. rezervacije letalskih kart, namestitve ali avtomobila.

LETALSKE KARTE
Ugodne cene letalskih kart pridobivamo preko različnih platform za iskanje letalskih kart, forumov in s pregledom akcij letalskih družb. Med seboj kombiniramo uporabo le teh, da vam lahko zagotovimo najbolj ugodno ceno letalske karte. Ponudba ugodnih letalskih kart na spletu je velika, le najti jih je potrebno. Bolj kot ste fleksibilni glede datuma odhoda in prihoda, odhodnega letališča ali števila prestopov, več možnosti je, da vam lahko poiščemo najugodnejšo letalsko karto.
Vsekakor pa je potrebno vedeti, da vam posredujemo informacije o letalskih kartah, ki so tisti trenutek dostopne na spletu. Na spremembo cene nimamo vpliva, zato je priporočeno, da se čim prej po prejetih informacijah z naše strani odločite za tisto opcijo, ki vam najbolje ustreza. Na končno ceno lahko vpliva tudi tip plačila (debetna ali kreditna kartica) ter izbrane dodatne storitve, kot so prtljaga, izbira sedežev, prednostno vkrcanje na letalo, obroki ipd. Pomagamo vam vse do nakupa letalskih kart in vam, v kolikor želite, nudimo pomoč preko telefona, da uspešno zaključite nakup letalskih kart. Vse nakupe opravite s svojimi plačilnimi sredstvi.

NAMESTITVE IN NAJEM AVTOMOBILA
Kot dodatno storitev vam nudimo iskanje namestitve in najema avtomobila. Glede na vaše izbrane kriterije (vrsta nastanitve, bližina plaže, brezplačno parkirišče, velikost avtomobila, …) poiščemo nekaj namestitev oz. možnosti za najem avtomobila. Vedno izberemo nekaj opcij, ki se zdijo vredne oglaševani ceni. Možnosti je veliko, zato vam lahko dodatno poiščemo več namestitev, če med prvotno predlaganimi ne najdete prave zase. Z izbranimi nastanitvami nimamo nikakršnih povezav, izberemo jih naključno glede na lastno presojo, da najbolje odgovarjajo vašim kriterijem.
O izbranih možnostih vam pošljemo informacije in direktne povezave, da si lahko sami dodatno pogledate opis in lokacijo ter se lažje odločite za tisto, ki vam najbolje ustreza. Nato vas vodimo skozi celotni postopek rezervacije.

ZDRAVNIK NA KLIC V ČASU POTOVANJA
V času vašega potovanja vam nudimo zdravnika na klic, ki vam bo na voljo za vprašanja in svetovanja ob morebitnih zdravstvenih zapletih. Zdravnik družinske medicine s poglobljenim znanjem popotne medicine vam lahko svetuje, vas pomiri ali obrazloži situacijo v trenutku, ko to potrebujete. Iskanje zdravnika ali bolnice v tujini je včasih precejšen podvig in velikokrat popolnoma nepotrebno. Z izbrano storitvijo zdravnika na klic imate na voljo neomejeno število pogovorov in nasvetov z zdravnikom in svetovnim popotnikom, ki se bo znal postaviti v vaš položaj in vam najbolje svetoval ali ste zmožni oskrbo izvesti sami ali pa resnično potrebujete oskrbo lokalnega zdravnika ali bolnišnice.
Posvet z zdravnikom nikakor ne nadomešča zavarovanja v tujini, ki ga nudijo slovenske zavarovalnice. Je le dopolnilo, ki vam v nekem trenutku omogoča, da se lažje odločite, kako reagirati v dani situaciji.

PLAN POTOVANJA
Za izbrano državo vam naredimo celoten plan potovanja od odhoda do povratka. Še vedno gre za potovanje v lastni režiji, le da vam pripravimo pot potovanja, informacije o transportih pri menjavi lokacije na destinaciji (notranji leti, vlaki, avtobusi, trajekti, …), predlagamo oglede in aktivnosti na destinaciji ter izpostavimo doživetja, ki bodo kreirala nepozabne spomine na potovanje.
Vse storitve se obračunajo po veljavnem ceniku.

NovicePrijava na novice o potovanjih