Letalski promet že napoveduje vzpostavitev linij

Letalski promet - Z letalom na poti

Z uradnim koncem epidemije v Sloveniji se vse več pojavlja vprašanj kdaj bo mogoče potovati. Za vas pripravljamo in sproti dopolnjujemo informacije o prvih vzpostavitvah letalskega prometa iz Slovenije in okoliških letališč.

Opozorilo! Priporočamo, da vse letalske karte kupujete direktno pri letalski družbi, saj letalski promet v tem trenutku ni dokončno vzpostavljen in bi ob morebitnih zapletih / prestavitvah letov vse spremembe lažje urejali direktno pri letalskem prevozniku.

AIR SERBIA

z junijem Ljubljano povezuje z Beogradom in Nišem. Do 15. junija 2020 pri Air Serbia poteka tudi akcija letalskih kart na številne destinacije (Amsterdam, Atene, Beograd, Frankfurt, Istanbul, Kopenhagen, Niš, Moskva, Pariz, Podgorica, Sarajevo, Skopje, Sofija, Tirana,  Zürich).
https://fave.co/2LvoOhB

CROATIA AIRLINES

je z 11. majem vzpostavila notranje lete.
https://fave.co/3dOpomA

EASYJET

še ni potrdil vrnitve svojih letal med oblake, so pa v prodaji že letalske karte za julij iz Ljubljane v London (Stansted in Gatwick) ter od konca oktobra iz Ljubljane v Berlin. Easyjet je dal v prodajo tudi letalske karte z ugodnimi cenami za jesen in zimo, vključno s šolskimi počitnicami.
https://fave.co/3dRcogi

EMIRATES

z 21. majem povezuje mesta Dubai in Chicago, Frankfurt, London Heathrow, Madrid, Melbourne, Milan, Paris, Sydney in Toronto.
https://fave.co/2LuODOX

EUROWINGS

s koncem maja predvideva vzpostavitev letov iz Zagreba v Köln, z Dunaja, Salzburga, Budimpešte in Milana v Dusseldorf, z Dunaja v Hamburg in iz Münchna na Palmo de Mallorco. Hkrati je Eurowings že dal v prodajo letalske karte za pomlad 2021 z brezplačno možnostjo prestavitve datuma potovanja (doplača se le razlika v ceni letalske karte).
https://fave.co/3dOvqUl

KLM

že opravlja lete iz Milana v Amsterdam, s 1. junijem pa dodaja linijo v Amsterdam še iz Benetk, Milana, Dunaja in Münchna.
https://fave.co/2Wykggx

LUFTHANSA

že opravlja lete iz Zagreba v Frankfurt, z junijem pa dodaja linijo v Frankfurt še z Dunaja in Milana ter v sredini junija predvidoma še iz Ljubljane.
https://fave.co/2TbL5Fw

QATAR AIRWAYS

z junijem začenja redno linijo do Dohe štirikrat tedensko, z julijem pa iz Zagreba trikrat tedensko. Preko Dohe bodo številne destinacije po svetu dosegljive s postopnim vzpostavljanjem linij glede na epidemiološko sliko destinacije.
https://fave.co/2WwFWK5

RYANAIR

predvideva, da bi s 1. julijem vzpostavil 90% svojega letalskega omrežja po celi Evropi.
https://fave.co/2T2WVSf

TAP PORTUGAL

naj bi v Lizbono začel leteti iz Milana in Münchna s 1. junijem in iz Dunaja s 1. julijem.
https://fave.co/2WCRrzD

TURKISH AIRLINES

bo z junijem počasi začel vzpostavljati svojo mrežo letalskih linij, ki predvideva, da bi v štirih mesecih prišli na 100% operativnost kot je bila pred pandemijo. Letalska linija z Ljubljano naj bi bila vzpostavljena z junijem.
https://fave.co/2TbKvaO

VOLOTEA

ima v prodaji letalske karte za potovanja od sredine junija, hkrati pa želi pozornost pritegniti z ugodnimi letalskimi kartami za poletje 2021 z možnostjo neomejenega prestavljanja letov.
https://fave.co/2WztmKj

WIZZ AIR

z julijem odpira svojo linijo z Dunaja v Grčijo (Rodos, Kreta, Zakintos), Bolgarijo (Bourgas), Romunijo (Constanța), Belgijo (Bruselj), Estonijo (Tallinn).
https://fave.co/2T5nW7l

 

Trenutne akcije potovanj si lahko ogledate na naših TOP AKCIJAH.

Z letalom na poti vam nudi pomoč pri iskanju letalskih kart, namestitev, najemu avtomobila ali planiranju potovanja ter ponuja možnost zakupa zdravnika na klic v času potovanja. Več informacij TUKAJ.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

NovicePrijava na novice o potovanjih