Z letalom na poti deluje kot pomoč pri potovanju v lastni režiji. To pomeni, da opravljamo storitev iskanja in informiranja o cenah letalskih kart, namestitev ipd., ki so dostopne na spletu, nato pa vas skozi celotni postopek vodimo do uspešnega nakupa oz. rezervacije. Našo podporo in pomoč pri potovanju dobite od prvega klika do zadnje potrditve, da ste pripravljeni na potovanje oz. počitnice.

LETALSKE KARTE

Letalskih kart ne preprodajamo, torej ne kupujemo v vašem imenu. Potrebujete svojo lastno kreditno ali predplačniško kartico, s katero lahko kupujete na spletu. Mi vam bomo pripravili link in vodili preko telefona skozi vsak korak, ki ga morate storiti, da uspešno opravite nakup.

NAMESTITVE IN NAJEM AVTOMOBILA

Glede na vaše izbrane kriterije (vrsta nastanitve, bližina plaže, brezplačno parkirišče, velikost avtomobila, …) poiščemo nekaj namestitev oz. možnosti za najem avtomobila. Vedno izberemo več opcij, ki se zdijo vredne oglaševani ceni. Ko se odločite za tisto, ki vam najbolje ustreza, vam pripravimo link in vas vodimo skozi celotni postopek rezervacije.

ZDRAVNIK NA KLIC V ČASU POTOVANJA

V času vašega potovanja vam nudimo zdravnika na klic. Zdravnik vam bo na voljo za vprašanja in svetovanja ob morebitnih zdravstvenih zapletih. Zdravnik družinske medicine s poglobljenim znanjem popotne medicine vam lahko svetuje, vas pomiri ali obrazloži situacijo v trenutku, ko to potrebujete. Iskanje zdravnika ali bolnice v tujini je včasih precejšen podvig ali celo nepotrebno. Z izbrano storitvijo zdravnika na klic imate na voljo neomejeno število pogovorov in nasvetov z zdravnikom in svetovnim popotnikom. Znal se bo postaviti v vaš položaj in vam najbolje svetoval ali ste zmožni oskrbo izvesti sami ali pa resnično potrebujete oskrbo lokalnega zdravnika ali bolnišnice.
Posvet z zdravnikom nikakor ne nadomešča zavarovanja v tujini, ki ga nudijo slovenske zavarovalnice. Je le dopolnilo, ki vam v nekem trenutku omogoča, da se lažje odločite, kako reagirati v dani situaciji.

PLAN POTOVANJA

Za izbrano državo vam naredimo celoten plan potovanja od odhoda do povratka. Še vedno gre za potovanje v lastni režiji, le da vam vnaprej pripravimo plan, ki ga izvajate sami. Dobite informacije o transportih pri menjavi lokacije na destinaciji (notranji leti, vlaki, avtobusi, trajekti, …), predlagamo oglede in aktivnosti na destinaciji ter izpostavimo doživetja, ki bodo kreirala nepozabne spomine na potovanje.

Vse storitve se obračunajo po veljavnem CENIKU
Za vsa vprašanja smo vam na voljo – KONTAKTIRAJTE NAS

NovicePrijava na novice o potovanjih