Prisluhnili smo vašim željam in pobudam – odpiramo možnost LETNEGA ČLANSTVA storitve ZDRAVNIK NA KLIC!

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko je na potovanju ali počitnicah prišlo do zdravstvenih težav?

Ste si želeli, da bi lahko poklicali zdravnika, ki bi vam v slovenskem jeziku svetoval kako naprej v dani situaciji?

Si tudi vi želite, da bi ves čas potovanja ali počitnic v tujini na voljo imeli zdravnika na klic, ki bi vam s svojimi nasveti pomagal pri zdravstvenih težavah?

Zdravnik družinske medicine s poglobljenim znanjem potovalne medicine vam lahko svetuje, vas pomiri ali obrazloži situacijo v trenutku, ko to potrebujete. Iskanje zdravnika ali bolnišnice v tujini je včasih precejšen podvig in velikokrat popolnoma nepotrebno.

Prvi stik z zdravnikom ne glede na časovno razliko!

Z izbrano storitvijo zdravnika na klic imate na voljo neomejeno število pogovorov in nasvetov z zdravnikom in svetovnim popotnikom, ki se bo znal postaviti v vaš položaj, ko ste v tujini. Znal vam bo najbolje svetovati ali ste zmožni oskrbo izvesti sami ali pa resnično potrebujete oskrbo lokalnega zdravnika ali bolnišnice.

ČASOVNO OMEJENA PONUDBA – samo do konca februarja!

Letno članstvo ZDRAVNIKA NA KLIC zajema do 60 dni storitve zdravnika na klic za celotno družino/par v času vaših potovanj ali počitnic do 31. januarja 2021!

CENA: 70€

Redna cena te storitve je 35€ na teden, torej je zanimiva za tiste, ki preživijo v tujini vsaj 2 tedna na leto.

DARILO! Enkratni pogovor pred potovanjem za morebitna vprašanja ali nasvete glede zdravstvenega stanja ali priprav na potovanje.

Posvet z zdravnikom nikakor ne nadomešča zavarovanja v tujini, ki ga nudijo slovenske zavarovalnice. Je le dopolnilo, ki vam v nekem trenutku omogoča, da se lažje odločite, kako reagirati v dani situaciji.

ŽELIM TO STORITEV! KAKO JO LAHKO NAROČIM?

Enostavno! Pošljite nam email na info@zletalomnapoti.si z naslovom ali vsebino LETNO ČLANSTVO ZDRAVNIK NA KLIC in prejeli boste podatke za plačilo storitve. S tem si zagotovite storitev zdravnika na klic vse do konca januarja prihodnje leto. Po prejetem plačilu prejmete kontaktne podatke zdravnika.

Imate kakršnokoli vprašanje? Pošljite nam email ali pokličite na 041 292 194 in z veseljem vam bomo odgovorili!

Martin Kenda - Z letalom na poti

NovicePrijava na novice o potovanjih