Zdravnik na klic - Z letalom na poti

Prisluhnili smo vašim željam in pobudam – odpiramo možnost LETNEGA ČLANSTVA storitve ZDRAVNIK NA KLIC!

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko je na potovanju ali počitnicah prišlo do zdravstvenih težav?

Ste si želeli, da bi lahko poklicali zdravnika, ki bi vam v slovenskem jeziku svetoval kako naprej v dani situaciji?

Si tudi vi želite, da bi ves čas potovanja ali počitnic v tujini na voljo imeli zdravnika na klic, ki bi vam s svojimi nasveti pomagal pri zdravstvenih težavah?

Zdravnik družinske medicine s poglobljenim znanjem potovalne medicine vam lahko svetuje, vas pomiri ali obrazloži situacijo v trenutku, ko to potrebujete. Iskanje zdravnika ali bolnišnice v tujini je včasih precejšen podvig in velikokrat popolnoma nepotrebno.

Prvi stik z zdravnikom ne glede na časovno razliko!

Z izbrano storitvijo zdravnika na klic imate na voljo neomejeno število pogovorov in nasvetov z zdravnikom in svetovnim popotnikom, ki se bo znal postaviti v vaš položaj, ko ste v tujini. Znal vam bo najbolje svetovati ali ste zmožni oskrbo izvesti sami ali pa resnično potrebujete oskrbo lokalnega zdravnika ali bolnišnice.

ČASOVNO OMEJENA PONUDBA – samo do konca februarja!

Letno članstvo ZDRAVNIKA NA KLIC zajema do 60 dni storitve zdravnika na klic za celotno družino/par v času vaših potovanj ali počitnic do 31. januarja 2021!

CENA: 70€

Redna cena te storitve je 35€ na teden, torej je zanimiva za tiste, ki preživijo v tujini vsaj 2 tedna na leto.

DARILO! Enkratni pogovor pred potovanjem za morebitna vprašanja ali nasvete glede zdravstvenega stanja ali priprav na potovanje.

Posvet z zdravnikom nikakor ne nadomešča zavarovanja v tujini, ki ga nudijo slovenske zavarovalnice. Je le dopolnilo, ki vam v nekem trenutku omogoča, da se lažje odločite, kako reagirati v dani situaciji.

ŽELIM TO STORITEV! KAKO JO LAHKO NAROČIM?

Enostavno! Pošljite nam email na info@zletalomnapoti.si z naslovom ali vsebino LETNO ČLANSTVO ZDRAVNIK NA KLIC in prejeli boste podatke za plačilo storitve. S tem si zagotovite storitev zdravnika na klic vse do konca januarja prihodnje leto. Po prejetem plačilu prejmete kontaktne podatke zdravnika. Storitev lahko naročite tudi kar preko telefona na 041 292 194.

Imate kakršnokoli vprašanje? Pošljite nam email ali pokličite in z veseljem vam bomo odgovorili!

Martin Kenda - Z letalom na poti

 

MNENJA UPORABNIKOV ZDRAVNIKA NA KLIC

Ko sem na Tajskem potrebovala nujne usmeritve glede zdravljenja takrat 5-letne hčerke, je bil vaš nasvet zlata vreden in je pomiril celo družino. Do takrat sploh ne bi pomislila, da je veza z zdravnikom tako obvezna kot Coris. Polona S., Ljubljana

Na počitnicah na Mallorci se je 5 letnemu otroku na koži pojavil izpuščaj in zdravnik mi je v trenutku pomagal. Profesionalen in umirjen glas zdravnika mi je dal občutek varnosti in z njegovim nasvetom smo problem odlično rešili. Ana B., Ljubljana

Na potovanju sem imela zdravstvene težave in so mi kljub časovni razliki takoj uspešno svetovali. Toplo priporočam! Simona K., Maribor

Hvala tudi za vse nasvete in prijaznost. Na koncu sva se odločila še za letno članstvo zdravnika na klic, kar nama daje dodaten občutek varnosti ne glede na to ali ga bomo na potovanju potrebovali ali ne. Alenka A., Škofja Loka

Zdravniškega posveta na srečo nismo potrebovali, ko smo potovali po ZDA z 9-mesečnim fantkom in 3-letnico. Je pa občutek, da lahko kadarkoli pokličeš slovenskega zdravnika, pomirjujoč. Zelo priporočam! Urška B., Ljubljana

 

NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA:

❓Kolikokrat na dan lahko pokličem zdravnika, ko ga potrebujem? Je omejitev?
Dnevne omejitve ni. Z zdravnikom ste na liniji toliko časa in tolikokrat, kot je to v tistem trenutku potrebno. Namen storitve je, da se vi boljše počutite, da ste vi pomirjeni in da imate podporo toliko časa, kot jo potrebujete.

❓Potujem na drug kontinent v drug časovni pas. Kdaj lahko pokličem zdravnika?
Zdravnik vam je na voljo kadarkoli, ne glede na časovni pas. Kontaktirate ga lahko podnevi ali ponoči.

❓Letošnji dopust planiram za smučanje v Avstriji, potovanje na Tajsko in poletne počitnice na Hrvaškem. Ali lahko za vse to koristim zdravnika na klic?
Seveda. Z letnim članstvom si zagotovite zdravnika za vsa vaša potovanja ali počitnice, do 60dni na leto. Članstvo je primerno tudi za počitnice na Hrvaškem. Nakup članstva je smiselno, če boste vse skupaj na dopustu vsaj 2 tedna (cena letnega članstva je enaka redni ceni dveh tednov!).

❓Pred potovanjem imam nekaj vprašanj. Lahko pokličem že preden grem?
Absolutno. Pravzaprav je klic pred potovanjem zaželen, saj tako vzpostavite prvi stik z zdravnikom, poveste, če gre za kakšne posebnosti v zdravstvenem stanju in bo tudi komunikacija kasneje lažja, ko boste zdravniški nasvet potrebovali.

❓Na kakšen način lahko kontaktiram zdravnika?
Preko telefona, emaila ali Facebook Messengerja. Namen je, da po potrebi pošljete sliko stanja ali se priključite na video klic.

❓Ali se v letno članstvo lahko vključim kadarkoli med letom?
Ne. Vključitev v letno članstvo je mogoče le do konca februarja 2020 in v taki obliki v letošnjem letu ne bo več na voljo. Od marca dalje bo storitev možno zakupiti le po tednih v okviru rednega cenika.

❓Je cena 70€ enkratna ali je potrebno še kaj doplačati kasneje? Koliko oseb krije?
Nobenih skritih stroškov ni. S plačilom letnega članstva pokrijete celoleten strošek. Po plačilu prejmete kontaktne podatke zdravnika. Eno članstvo je namenjeno celotni družini oz. partnerjema ali prijateljem, ki potujejo skupaj.

ŽELIM TO STORITEV! KAKO JO LAHKO NAROČIM?

Enostavno! Pošljite nam email na info@zletalomnapoti.si z naslovom ali vsebino LETNO ČLANSTVO ZDRAVNIK NA KLIC in prejeli boste podatke za plačilo storitve. S tem si zagotovite storitev zdravnika na klic vse do konca januarja prihodnje leto. Po prejetem plačilu prejmete kontaktne podatke zdravnika. Storitev lahko naročite tudi kar preko telefona na 041 292 194.

NovicePrijava na novice o potovanjih