Politika zasebnosti

S prijavo na e-novice ali poslanim sporočilom preko kontaktnega obrazca omogočite podjetju Z LETALOM NA POTI, Katja Kenda s.p., da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Podatki, ki jih zbiramo

Zbiranje podatkov poteka na naslednje načine:

  • neosebni podatki: podatke o napravi ali druge dnevniške podatke avtomatično pridobivamo, ko uporabljate naše storitve,
  • osebni podatki: podatke pridobivamo, če nam jih izrecno sporočite.

Posredovanje osebnih podatkov ni pogoj za obisk spletne strani zletalomnapoti.si. Do trenutka posredovanja osebnih podatkov (kot so. npr. ime, priimek, naslov elektronske pošte,…), so vsi podatki, ki jih avtomatično pridobivamo z vašim obiskom naše spletne strani, anonimni podatki in ne moremo ugotoviti in tudi ne ugotavljamo identitete uporabnika.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime in vaš elektronski naslov. Na vaš elektronski naslov vam bomo pošiljali e-novice enkrat tedensko, le izjemoma večkrat (v primeru posebnih dogodkov, kot je npr. sprememba zakonodaje o zbiranju osebnih podatkov).

Ob izpolnitvi obrazca za oddajo povpraševanja zbiramo naslednje osebne podatke: ime, priimek, kraj bivanja, elektronska pošta in telefon. Podatke ne shranjujemo in ne obdelujemo, potrebujemo jih izključno za proces prodaje naših storitev, torej iskanja letalskih kart, namestitve, najema avtomobila, izdelave plana potovanja ali opravljanja storitve zdravnika na klic.

 

Namen in uporaba osebnih podatkov:

Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

 

Pravna podlaga:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

 

Shranjevanje podatkov:

Osebne podatke (ime in elektronski naslov), ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Posredovanje osebnih podatkov:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Za pošiljanje e-novic uporabljamo ponudnika Mailchimp, kjer so shranjeni naslednji podatki: ime in elektronski naslov. Ta sekundarni seznam (podatki) je shranjen pri ponudniku Mailchimp le z namenom pošiljanja tedenskih e-novic.

 

Vaše pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime in elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@zletalomnapoti.si.