Megavolotea

Letalska družba nudi svojim potnikom vstop v letno članstvo s številnimi ugodnosti, npr. ugodnejšimi letalskimi kartami, popustom pri prtljagi itd. Letno članstvo se lahko koristi že ob prvem nakupu in se na ta način prihrani že takoj.

Vendar pa moramo biti pazljivi, da si na svojem profilu nastavimo, da se članstvo ne podaljšuje avtomatsko. V nasprotnem primeru bo letalska družba brez predhodnega opozorila po enem letu zaračunala in obnovila članstvo, ne glede na to ali ima potnik kupljeno letalsko karto ali ne.

Kje najdemo nastavitve za spremembo avtomatskega podaljšanja članstva?
Prijavimo se v svoj profil na strani Volotea.
Desno zgoraj kliknemo na Log In in se prijavimo.
S klikom na svoje ime se nam pojavijo opcije, kjer kliknemo Your Profile.
Poiščemo gumb Manage your Megavolotea na sredini strani in ga kliknemo.
Odpre se nam Subscription, kjer Automatic Renewal nastavimo na Deactivated.

Volotea

Pa se nam članstvo pri letalski družbi sploh splača vzeti?

Seveda, če pri tem prihranite. Članstvo stane 50€ in pri družini, ki šteje 4 člane, je lahko prihranek samo pri letalskih kartah 30€ po že plačanem članstvu.

Poleg tega člani Megavolotea pri osnovni ceni letalske karte že pridobijo brezplačno check-in prtljago 10kg (check-in prtljaga je oddana prtljaga na letališču in se ne vzame s seboj na letalo). Druge ugodnosti so še ugodnejši zakup sedežev in večje prtljage, voucher ob rojstnem dnevu itd.

Kaj pa je razlika med Megavolotea in Megavolotea Plus?

Megavolotea Plus ima večje ugodnosti, pridobi pa se ga od drugega leta članstva dalje.

Volotea

Z letalom na poti vam nudi pomoč pri iskanju letalskih kart, namestitev, najemu avtomobila ali planiranju potovanja ter ponuja možnost zakupa zdravnika na klic v času potovanja. Več informacij TUKAJ.

Ugodne ponudbe letalskih kart in namestitev lahko spremljate TUKAJ.