Vaš rojstni datum skriva informacije o vašem značaju. O tem, kaj vas privlači in kje se dobro počutite. Pogledali smo, katere destinacije so za vas najbolj primerne glede na število vaše življenjske poti! ?

Numerološki opis je prispevala priznana numerologinja Tina Hočevar, ki deluje v Sloveniji in v svetu, predvsem Singapurju in drugih državah Azije. Tina Hočevar deluje pod znamko Clarity Numerology.

Kako izračunati svoje število svoje življenjske poti?

Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 26.07.1975, izračunate tako: 2+6+0+7+1+9+7+5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestnega števila: 37, 3+7 = 10. Nato pa še: 10, 1+0 = 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo povezano z vibracijo števila 1, torej VODJA.

1. VODJA

Imate sposobnost vodenja in sprejemanja odločitev. Vztrajali boste, dokler ne dosežete želenih rezultatov. Za sabo potegnete tudi druge. V odnosih imate radi glavno besedo, v družini ali družbi ste vi tisti, ki sprejemate odločitve. Ljudje se lahko zanesejo na vas. Včasih vas je težko v nekaj prepričati, a ko se za nekoga ali za nekaj odločite, ste temu zvesti. Pomembno je, da imate možnost sprejemanja odločitev, pa naj bodo še tako majhne.

Vaše destinacije so Danska, Tokio in Kanada.

Potovanje
Potovanje

2. DIPLOMAT

Dobri ste v posredovanju, vnesete lahko mir v burno situacijo in ustvarite ravnovesje. Mir vam je na prvem mestu. Dobro lahko sodelujete z ljudmi okoli sebe, ste prijetni, ustrežljivi in podporni. Ste dobri v vlogi pogajalca in diplomata, saj lahko vidite obe strani nekega konflikta. Veliko ste sposobni nuditi svojim bližnjih in včasih premalo prisluhnete svojim potrebam. Pomembno je, da se naučite, kdaj pomagati in kdaj reči ‘ne’ ter poskrbeti najprej zase.

Vaše destinacije so Lanzarote, Madeira in Bali.

3. GOVORNIK

Ste čutni in skrbni, lahko se vživite v vlogo sočloveka in s tem pomagate. Imate sposobnost srčne in čutne komunikacije. Hitro se lahko zaljubite in navežete na človeka, čutite globoko in močno. Vaši bližnji se ob vas počutijo slišani in vidni. Ste romantik in družinski človek. V komunikaciji s partnerjem/partnerko vas vodi srce. Dobri ste v vlogi učitelja, igralke, pisatelja, svetovalke, karkoli je povezano s stikom z ljudmi. Sposobni ste namreč vzpostaviti globoko vez med sabo in osebo, ki je pred vami.

Vaše destinacije so Pariz, Grčija, Turčija, Myanmar in Kambodža.

Potovanje
Potovanje

4. ZAŠČITNIK

Ste disciplinirani, organizirani in praktični. Radi imate red, ki ga vnašate v svojo okolico. Imate jasne misli, ko je potrebno zaščititi svoje bližnje. Imate radi red, stabilnost in pravila, katerim tudi radi sledite (še posebej, če jih postavite vi). To vam prinaša mir. Dobro se počutite v okolju, kjer je red in stabilnost. Potrebujete čas, da se na nekoga ali nekaj navežete, a ko se, je ta vez močna. Ste zelo odgovorni in včasih prevzemate bremena drugih nase.

Vaši destinaciji sta Nemčija in Singapur.

5. RAZISKOVALEC

Zanima vas veliko stvari, radi raziskujete in potujete. V vas je lahkotna, otroška energija. Vaša igrivost je nalezljiva. Vaši odnosi so dinamični in raznoliki, ne marate dolgčasa. Potrebujete občutek svobode. Radi spoznavate nove ljudi, države, pokrajine. Raznolikost in dinamika sta vam na prvem mestu. Pomembno je, da si vzamete čas pri spoznavanju ljudi in novih pokrajin in ne hitite preveč. Enoličnost je za vas zelo duhomorna, zato je pomembno, da razbijate monotonijo, ko se le da.

Vaše destinacije so Španija, Nova Zelandija in Maroko.

Potovanje
Potovanje

6. VIZIONAR

Sposobni ste videti dobro v slabem. Ste prepričljivi in karizmatični. Veste, kako izboljšati vsako situacijo in težite k popolnosti. V svoje okolje vnašate občutek za lepoto in eleganco. Imate visoka pričakovanja, zelo dobro pa znate tudi začutiti, kaj ljudje okoli vas potrebujejo. Ste natančni, šarmantni in opazni. Všeč vam je pozornost. Imate odlično sposobnost prepričevanja, a brez sile, tako, da so na koncu vsi zadovoljni.

Vaši destinaciji sta Italija in Argentina.

7. INTUITIVEC

Ste globoko intuitivni in sposobni začutiti energije. Radi imate mir in naravo, ki vas čisti. S tem čutom lahko pomagate sebi in drugim. Odnosi vam predstavljajo varno zavetje, kjer se lahko odprete. Intuitivno lahko zaznate, kdo je prava oseba za vas in katero je pravo okolje za vas. Potrebujete veliko časa zase, še posebej ob konfliktih ali težavah. Dobri ste v stvareh, kjer lahko uporabljate svoj um in hkrati tudi intuicijo. Imate kreativne sposobnosti. Stvarem ste sposobni priti ‘do dna’, če le imate dovolj časa in miru.

Vaše destinacije so Islandija, južna Portugalska, Mongolija in Nepal.

Potovanje
Potovanje

8. AVTORITETA

Radi ste v ospredju in ustvarjate sami svoja pravila. Ste analitični, močni in odločni, hitro najdete rešitve problemov. Znajdete se v vseh situacijah. V odnosih ste zelo odgovorni in močni. Odločitve sprejemate na podlagi uma in logike. V konfliktnih situacijah boste vedno iskali hitre rešitve, v tem uživate. Ste inovativni in ciljno usmerjeni. Včasih ste lahko preveč trmasti. Pomembno je, da ste odprti tudi za mnenja in predloge drugih ter jih poskušate tudi začutiti, ne samo razumeti.

Vaše destinacije so Amsterdam, Amerika in Kitajska.

9. PRAVIČNIK

Ste iskreni, pravični, moralni in resnicoljubni. Hitro opazite krivico in nepoštenost in težite k temu, da bi to popravili. Privlači vas humanitarnost in duhovnost. Dobro se počutite v vlogah, kjer se zavzemate za pravice drugih. Ljudje vam zaupajo in se zanesejo na vas. Sposobni ste jih navdihniti, včasih jim poveste več skozi tišino in vzgled kot skozi besede. Radi imate izzive, zato izbirate takšne življenjske sopotnike in potovanja, ob katerih morate osebnostno rasti. Nagnjeni ste k temu, da si zadaste preveč stvari naenkrat. Pomembna je potrpežljivost in vztrajnost.

Vaše destinacije so sever Španije (Camino), Finska, Tibet, Indija in Peru.

Tajska